O nama

Robin d.o.o. je obiteljsko poduzeće iz Križevaca osnovano 2000. godine, s bogatom trgovačkom tradicijom još od 1988. godine. Temeljne djelatnosti poduzeća su maloprodaja i pekarstvo, a od 2021. godine Robin d.o.o. ima i status integrativne radionice.

Osnovno načelo kojim se vodimo u svakodnevnom poslovanju jest svojim kupcima osigurati široki asortiman robe po povoljnim cijenama koju će kupovati u ugodnom ambijentu, u svom susjedstvu. Uz to imamo snažnu težnju za uvođenje inovacija pa tako od od 2012. u Križevcima, 2017. u Koprivnici, 2020. u Đelekovcu te 2022. godine u Sigecu Ludbreškom, uvodimo Robin markete 0-24 koji su dobro prihvaćeni od kupaca te su do sredine 2023. radili non stop.

Uz to, nudimo i uslugu besplatne dostave proizvoda iz Robin marketa. Naša najveća snaga jest više od tristo pedeset zaposlenika, koji rade u više od pedeset Robin trgovina u Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Međimurskoj, Zagrebačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te Robin pekari u Križevcima.

Sukladno našoj odrednici rasta i razvoja, u svakom trenutku imamo potrebu za educiranim, kvalitetnim i marljivim radnicima. Najčešća zanimanja članova Robin tima su trgovac, vozač, pekar, slastičar i ekonomist.

Posao u Robinu