Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću održava se i 2024. godine, već sedmu godinu zaredom i donosi odličnu atmosferu, mnogo zabave i puno, puno osmijeha našim velikim i malim posjetiteljima!

7. Robin ljetno kino na Nemčiću održat će se pet vikenda zaredom, počevši u subotu, 29. lipnja pa sve do subote, 27. srpnja 2024. Već od 16:30 sati družit smo se na Nemčiću i uživati u besplatnim projekcijama hit animiranih i obiteljskih avantura uz skakanje na besplatnim napuhancima, igrajući društvene igre te uživajući uz zabavan glazbeni sadržaj lokalnih izvođača! 

Program uskoro!

Robin ljetno kino na Nemčiću organiziraju Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci koji brinu za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću, a tehnički kino podržava udruga KVARK. Robin marketi zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

Uz glavne sponzore kina Robin markete i Coca-Colu, u realizaciji projekta pomažu ostali prijatelji kina - Vindija, Podravka, Ledo, Carlsberg, Filir, Violeta i Lasta.

Prošlih godina na Nemčiću boravili smo na svježem zraku, družili se i uživali u super filmovima pod križevačkim zvjezdanim nebom!

Na videu i u galeriji fotki pogledajte kako smo se zabavljali prošlih godina :)

#robindajevise