Dostava iz marketa

Potrebni su Vam kruh, mlijeko, piće ili neke druge kućanske potrepštine?

Nazovite nas i naručite košaricu potrebnih proizvoda koje će Vam u roku od sat vremena dostaviti naše ljubazne prodavačice!

Sve što trebate jest nazvati nas na 048/855-020 ili 099/2521-031 za dostavu na području Koprivnice, a 048/718-063 ili 099/5296-936 za dostavu na području Križevaca i javiti nam što Vam je sve potrebno.

Za pomoć pri narudžbi poslužite se našim online katalogom ponude proizvoda.

Svi proizvodi koje ste dodali na popis za kupnju ne moraju nužno biti dostupni u marketima u Koprivnici i Križevcima iz kojih vršimo dostavu te će Vam u telefonskom razgovoru naš tim ponuditi alternativno rješenje i sličan dostupan proizvod iz tražene kategorije.

Redovne i snižene cijene prikazane na online katalogu proizvoda nastojimo ažurirati na dnevnoj razini, ali ne odgovaramo za potencijalne sistemske pogreške. Nastavno na to, nakon što Robin dostavni tim prikupi sve proizvode za isporuku Vaše narudžbe, telefonski ćemo Vas nazvati, tražiti da se složite s potrebnim novčanim iznosom za željenu košaricu proizvoda. Možete platiti gotovinom ili karticom.

Prihvaćamo ove kartice:

  1. POS uređaj od Erste banke: - kartice Maestro, Mastercard i Visa koje imaju oznaku MB PLUS ili MB CARD (Erste&Steiermarkische Bank, Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Kentbank, Agram banka) – minimalni iznos 26,54 € do 4 rate
  2. POS uređaj od Podravske banke (odnosi se za trgovine koje imaju POS uređaj i od Podravske banke): - Maestro od Podravske banke – minimalan iznos 26,54 € do 4 rate.

Besplatna dostava naručenih proizvoda u vrijednosti iznad 25 eura za područje grada Koprivnice i Križevaca (u krugu od 5 kilometara od centara gradova) vrši se od ponedjeljka do subote od 8 do 17h.

  • minimalna vrijednost narudžbe je 25 eura
  • mogućnost gotovinskog ili kartičnog plaćanja
  • ponedjeljak - subota od 8 - 17h
  • dostava se vrši u radijusu 5 km od centara Križevaca i Koprivnice

Dostavu vršimo i na više katove zgrada. Usluga dostave iz Robin marketa u Koprivnici je aktivna od ljeta 2017., a u Križevcima od 20. ožujka 2020. godine. O svim mogućim promjenama vezano uz ovu uslugu ažurno ćemo Vas obavještavati na ovoj stranici.

Robin daje više!

Katalog proizvoda