Robin klub

članite se u Robin klub, program vjernosti Robin trgovina, i ostvarite dodatne pogodnosti. S početkom 2021. godine Robin klub se u potpunosti digitalizirao te su papirnate kartice kluba zamijenjene plastičnim digitalnim karticama. Također, članom Robin kluba može se postati i putem aplikacije ROBIN KLUB koju možete preuzeti putem App Store ili Google Play platforme.

Glavne pogodnosti članstva u ROBIN KLUBU jesu 10% popusta nakon sakupljenih 20 bodova na kartici vjernosti te mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri “ROBIN & PARTNERI DAJU VIŠE 2023.” s nagradnim fondom od 53.089 eura / 400.000 kuna! Da biste se učlanili u ROBIN KLUB potrebno je ispuniti prijavnicu u najbližoj Robin trgovini ili se učlaniti putem mobilne aplikacije ROBIN KLUB.

Sve poteškoće u radu s Robin Klub aplikacijom možete prijaviti na e-mail loyalty@robin.hr

PRAVILA I ODREDBE PROGRAMA VJERNOSTI ROBIN TRGOVINA - "ROBIN KLUB"
Kako postati članom Robin kluba?
 1. Članom Robin kluba mogu postati sve punoljetne fizičke osobe (uključujući predstavnike udruga ili klubova) koje svojevoljno ispune prijavnicu za članstvo u Robin klub te samim time pristanu na pravila i odredbe kluba. Prijavnica se može zatražiti od prodajnog osoblja i ispuniti u bilo kojoj od Robin maloprodajnih trgovina. Osim putem prijavnice u Robin trgovinama, članom kluba može se postati i prijavom putem Robin klub mobilne aplikacije koju možete preuzeti putem App Store ili Google Play platformi na svoj mobilni uređaj.
 2. Svaka osoba koja ispuni i potpiše ustupljenu prijavnicu, stječe pravo na primitak kartice Robin kluba. Svaka kartica Robin kluba na poleđini ima zaseban serijski broj te nije prenosiva.
Pogodnosti članstva u Robin klubu!
 1. Članovi Robin kluba imaju mogućnost prikupljanja bodova prilikom kupovina u svim Robin trgovinama te sudjelovanja u nagradnim izvlačenjima nagradne igre Robin trgovina, ukoliko su prikupili 20“R” bodova. Osim mogućnosti sudjelovanja u nagradnoj igri Robin trgovina, članovi Robin kluba mogu iskoristiti jednokratni popust od -10% na kupovinu do 200 eura nakon prikupljenih 20“R” bodova. Također, članstvom u Robin klubu, član može koristiti razne akcijske kupone i pogodnosti pri promotivnim prodajama po posebnim cijenama, a korištenjem mobilne aplikacije Robin klub, može dobivati i informacije o akcijskim ponudama te ostalim aktivnostima Robin trgovina.
 2. Prilikom svake kupnje u vrijednosti većoj od 6 eura (te za svakih narednih potrošenih 6 eura), članovi Robin kluba ostvaruju pravo na po 1 (jedan) bod koji se evidentira skeniranjem bar koda na poleđini kartice Robin kluba ili bar koda na mobilnoj aplikaciji. Kupac je prilikom svake kupovine dužan karticu Robin kluba ili barkod s mobilne aplikacije Robin kluba ustupiti Robin prodajnom osoblju kako bi mu za svakih 6 utrošenih eura na kartici bio evidentiran jedan bod. U slučaju da kupac nema karticu ni mobilni uređaj kod sebe, prodajno osoblje nije mu dužno naknadno dodati bod na karticu ni mobilnu aplikaciju Robin kluba.
 3. Članovi kluba “R” bodove ne stječu jedino prilikom kupovine u kojoj se iskorištavaju posebne pogodnosti (npr. dodatni popust od 10%).
 4. Nakon što član Robin kluba na svojoj kartici Robin kluba ima skupljenih 20 bodova, stječe pravo na popust od 10% za jednokratnu kupovinu u iznosu do 200 eura u bilo kojoj Robin trgovini (iznimka: popust ne vrijedi za cigarete, novine i bonove za mobilnu komunikaciju). Prodajno osoblje potom izdaje kupon kao potvrdu za sakupljenih 20 “R” bodova na ime kupca te ga ubacuje u kutiju za nagradnu igru Robin trgovina. Nakon toga, član kluba ponovo može skupljati bodove prilikom kupovina te nakon što ponovo prikupi 20 bodova, prodajno osoblje izdaje mu novi kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri.
 5. Članstvo u Robin klubu uvjet je za sudjelovanje u velikoj cjelogodišnjoj nagradnoj igri Robin trgovina. Svaka osoba može sakupiti neograničeni broj “R” bodova te dobiti neograničeni broj kupona za sudjelovanje u nagradnim izvlačenjima, ali sve prema važećim pravilima nagradne igre.
 6. Ukoliko član Robin kluba nije skupio 20 “R” bodova do jednog od kvartalnih nagradnih izvlačenja, njegovi prikupljeni bodovi se ne brišu, već ih član i dalje može prikupljati te sudjelovati u sljedećem kvartalnom nagradnom izvlačenju ili finalnom izvlačenju.
 7. Sve osobe koje i bez članstva u Robin klubu imaju posebne pogodnosti kupovine u Robin trgovinama (npr. umirovljenici utorkom), ne mogu zbrajati te pogodnosti s pogodnostima iz Robin kluba (popusti se međusobno ne zbrajaju).
 8. Sve informacije vezane uz prijavu i članstvo u Robin klubu, sakupljanje bodova te sudjelovanje u velikoj cjelogodišnjoj nagradnoj igri Robin trgovina, možete dobiti i od prodajnog osoblja u najbližem Robin marketu.
Ostala pravila i odredbe Robin kluba!
 1. Robin d.o.o. voditelj je programa nagrađivanja članova programa vjernosti i korisnika kartice „Robin klub“. Robin klub zadržava pravo da u svakom trenutku, uz prethodnu obavijest korisnicima, povuče kartice kluba iz uporabe. Robin klub i partneri programa vjernosti zadržavaju pravo da u bilo kojem trenutku promjene, prošire ili ukinu elemente programa vjernosti, o čemu će korisnik biti obaviješten na odgovarajući način (putem web stranice www.robin.hr).
 2. U slučaju utvrđenog korištenja Robin klub kartice protivnog pravilima korištenja, ista se trenutno oduzima nositelju iste.
 3. U slučaju gubitka ili otuđenja kartice, korisnik se ponovno može učlaniti u Robin klub, a prethodno ostvareni bodovi mu se ne dodjeljuju, već ih skuplja iz početka.
 4. Podaci korisnika, odnosno članova Robin kluba prikupljaju se, obrađuju i upotrebljavaju u skladu sa suglasnostima korisnika navedenim na prijavnici za članstvo u Robin klubu, uz poštovanje propisa o zaštiti osobnih podataka, uključujući, bez ograničenja, Zakon o zaštiti osobnih podataka i GDPR koji su donijela pravna tijela EU.
 5. Sve Robin trgovine navedene su na: www.robin.hr/marketi. Članovi kluba mogu skupljati bodove i ostvarivati pogodnosti članstva u svim Robin trgovinama.
 6. Članovi Robin kluba mogu biti zaposlenici Robin trgovina i njihova uža rodbina, ali ne mogu koristiti sve pogodnosti kluba. Zaposlenici i uži članovi rodbine (supružnici i djeca zaposlenika)ne mogu sudjelovati u velikoj cjelogodišnjoj nagradnoj igri Robin trgovina, ali mogu ostvarivati ostale pogodnosti članstva u klubu.
 7. Članstvom u Robin klubu, korisnik bezuvjetno prihvaća sva pravila i odredbe programa vjernosti.

Postojeći članovi koji imaju PVC karticu Robin kluba, a koji su u prijavnicu upisali e-mail adresu, a istovremeno žele koristiti i mobilnu aplikaciju ROBIN KLUBA ne moraju se ponovno registrirati u mobilnoj aplikaciji već se u istu samo prijave pomoću e-mail adrese.