Robinova jazbina na ovogodišnjem Renesansnom festivalu!

Nakon dvije godine koje su bile obilježene pandemijom, Renesansni festival vraća se na veliku scenu. Radi se o 15. jubilarnom Renesansnom festivalu koji će ponovo okupiti veliki broj znatiželjnika tijekom 3 dana trajanja, od 18. do 21. kolovoza!

Sretni smo i zadovoljni što vas možemo pozvati da nam se ponovo pridružite u Robinovoj jazbini. U našoj ćete krčmi moći potražiti osvježenje i uvijek dobar zalogaj. Na meniju će se naći posebni specijaliteti pa vam preporučamo da nas posjetite i kušate okuse srednjeg vijeka Prigorja i Podravine. Nećemo vam otkrivati sve detalje, ali ćemo vam zagolicati maštu imenima nekih delicija kao što su Robinov prut, Robinova trgana gujda, Robinov punjeni pinklec ili Robinovi oblizeki. Zvuči zanimljivo, zar ne?! Osim toga, pripremili smo vam i jedno iznenađenje pa svakako budite naš gost i počatite svoja nepca neobičnim, ukusnim i novim okusima!

Robinov prut Robinova trgana gujda

Robinov punjeni pinklec Robinovi oblizeki

Naravno, Renesansni festival i Robinovu jazbinu posjetit će i naš prijatelj Robin Hood. Kontaktirali smo Robina koji je potvrdio svoj dolazak na koprivničke gradske bedeme. Rado će družiti sa svim posjetiteljima, a bit će vam na raspolaganju za fotografiranje ili ugodno ćaskanje kad god ga sretnete na gradskim bedemima.

Veselimo se povratku Renesensnog festivala i Robinove jazbine na koprivničke gradske bedeme. Očekujemo vas od četvrtka 18. do nedjelje 21. kolovoza na ugodnom druženju uz osvježenje i ukusan zalogaj specijaliteta iz naše srednjovjekovne kuhinje.


#robindajeviše