Robin family day

Dobar duh i zabava trebali su ponovno stići u Koprivnicu! Zbog epidemioloških uvjeta nažalost otkazan je 2. Robin Family Day koji  se trebao održati u nedjelju 12. srpnja 2020., u sklopu Ljeta na Zrinskom. U super zabavnom 2. ROBIN FAMILY DAY – zabavi za malu i veliku djecu - posjetitelji će tako moći uživati tek u 2021. godini!  

Skakat ćemo na “napuhancima” različitih veličina, oblika i boja, popesti na koprivničku Himalaju, kliziti niz veeeeliki party tobogan i boriti se s opasnim gusarima! Igrat ćemo veeelike društvene igre, družiti se, biti kreativni na super radionicama i pjevati!

Pridružit će nam se i maskote! Pravi pravcati Robin Hood pokazat će kako se gađa lukom i strijelom. Održat ćemo i obiteljsko natjecanje u kojoj će najspretniji osvojiti super poklon pakete naših partnera. Sve Robin Family Day atrakcije i događaji bit će u potpunosti BESPLATNI zahvaljujući Robin trgovinama i našim vjernim partnerima čije proizvode svakodnevno možete kupiti u vama najbližoj Robin trgovini! 

Nadamo se dobrom vremenu, povoljnoj epidemiološkoj situaciji te da ćemo se u velikom broju družiti u koprivničkom gradskom parku!

#uživajmoodgovorno

 

#robindajevise