Robin family weekend

Uz prekrasan projekt Robin ljetno kino na Nemčiću u Križevcima, dobili smo priliku donijeti dobar duh i zabavu i u Koprivnicu! 14. srpnja 2019., u sklopu vikend otvorenja Ljeta na Zrinskom, organizirali smo super zabavan ROBIN FAMILY DAY – zabavu za malu i veliku djecu!  Posjetitelji su se s nama zabavljali od 16 sati pa sve dok nije pao mrak. 

Igrali smo se na “napuhancima” različitih veličina, oblika i boja, popeli na koprivničku Himalaju, klizili niz veeeeliki party tobogan, a borili smo se i s opasnim gusarima! Igrali smo različite zabavne igre, družili se i bili kreativni na super radionicama! 

Pridružile su nam se i maskote! Pravi pravcati Robin Hood nam je pokazao kako se gađa lukom i strijelom, a Kviki je napravio show u svom stilu. Održali smo i obiteljsko natjecanje u kojoj su najspretniji osvojili super poklon pakete našeg partnera Podravke. Sve Robin Family Day atrakcije i događaji bili su u potpunosti BESPLATNI zahvaljujući Robin trgovinama i našim partnerima! 

Ove godine, Robin Family Day, trebao bi postati Robin Family Weekend te se održati na istoj lokaciji, u koprivničkom gradskom parku, u sklopu vikenda otvorenja Ljeta na Zrinskom, u subotu 10. srpnja i nedjelju 11. srpnja!

#robindajevise