Robin voli nogomet

Robin trgovine poznate su kao prijatelj sporta i sportskih aktivnosti. Rado izlazimo u susret sportskim klubovima te pratimo i podržavamo razna sportska natjecanja ili turnire diljem Koprivničko-križevačke županije. U suradnji s partnerima (Ožujsko Pan pivo) osigurali smo dresove za NK Močile, NK Bratstvo iz Kunovca, NK Slogu iz Koprivničkog Ivanca, NK Gornja Rijeka i NK Mladost iz Carevdara, a surađujemo i s NK Križevci i NK Tehnika Koprivnica.

Uz to, sponzoriramo dvije malonogometne ekipe – Robin marketi UŠPRS (bivši ili sadašnji studenti podravskog kraja koji se takmiče na amaterskoj KC ligi) te Robin market 0-24 (Pan zimska i ljetna liga Koprivnica i zimski Ožujsko kup u Križevcima), dva mlada kolektiva koja zbog borbenosti i atraktivne igre nailaze na simpatije publike, bez obzira što za sada ne osvajaju medalje.

Briga za lokalnu zajednicu jedno je osnovnih načela na kojem temeljimo svoje poslovanje. Proteklih godina sponzorirali smo više od 50 manifestacija, klubova i udruga iz područja sporta, rekreacije, kulture, prosvjete i  zdravstva. Tradicionalni smo sponzor križevačkog zimskog malonogomentnog turnira Ožujsko kup te utrke grada Križevaca u organizaciji auto-moto kluba Križevci.  Naši prijatelji su i odred križevačkih izviđača Kalnik, AGATA (Klub žena s bolestima dojke), KUD Prigorje, a posebno smo ponosni kada možemo podržati najmlađe i njihove kreativne programe (dječji vrtić Zraka sunca, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ljudevit Modec).