Robin srednjovjekovni streličarski turnir

1. međunarodni Robin srednjovjekovni streličarski turnir održao se u nedjelju 25. kolovoza i razveselio je posjetitelje Renesansnog festivala u Koprivnici. 

Od 10 do 11 sati u preciznosti su se nadmetala djeca od 9-14 godina, a od 11 sati održan je međunarodni seniorski srednjovjekovni streličarski turnir u muškoj i ženskoj kategoriji. Natjecanje je otvorio ni manje ni više nego Robin Hood, a organizirao ga je naš suradnik i prijatelj Drago Mlinar (Dragolas Archery). Za nagrade najboljima, zahvaljujemo vjernim partnerima koji su nam pomogli u realizaciji poklon paketa – Podravka, Vinarija Kostanjevec, Kudelić mesna industrija i Carlsberg Croatia.

Na Renesansnom festivalu uz sponzorstvo streličarskog turnira, možete se osvježiti u našoj krčmi Robinova jazbna, degustirati kruh Robin pekara, a Robin Hood s kojim smo u redovitom kontaktu uvijek je dobre volje i spremno se fotografira s posjetiteljima festivala.

Novi susret s Robin Hoodom na koprivničkim bedemima, runda u hladu Robinove jazbine i 2. međunarodni streličarski turnir na rasporedu su od 20. do 23. kolovoza 2020.

#robindajevise