Robin biciklijada

U organizaciji Robin trgovina, uz partnerstvo s Klubom biciklista Križevci i biciklističkim klubom Rotor iz Koprivnice, a uz pokroviteljstvo grada Križevaca, Koprivnice u svibnju 2020. trebala bi se održati 1. Robin biciklijada.

Pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam, rekreaciju i druženje da nam se priključe u nedjelju 24. svibnja 2020. godine. Okupljanje će biti od 9:15, a start u 10:00 s gradskih trgova u Koprivnici i Križevcima. Skupine biciklista iz Križevaca i Koprivnice sastat će se oko 12:00 sati na jednom OPG-u ili vinariji.

Od 12:00 do 15:00 predviđeno je druženje, uz grah i osvježenje, natjecanje koprivničkih i križevačkih timova, edukativna predavanja  bicklističkih udruga Rotor i Klub biciklista Križevci, mogućnost obilaska vinarije pod vodstvom enologa i chillanje.

U 15:00 planiran je službeni povratak prema startnim odredištima, a za sve one kojima bi povratak prema Križevcima potencijalno bio teži zbog uspona koji je potrebno savladati osigurali smo prijevoz preko tog uspona. 

Svi zainteresirani moći će se prijaviti putem biciklijada@robin.hr do 22. svibnja kako bismo osigurali sve potrebno za super dan.

Nadamo se da ćemo do onda svi skupa pobijediti korona virus te da se vidimo na prvoj Robin biciklijadi!

U protivnom biciklijada će se održati krajem ljeta 2020.

#robindajevise