Robin integrativna radionica

Ponosni smo na Robin integrativnu radionicu u kojoj 13 djelatnika (od toga 10 osoba s invaliditetom) svakodnevno predanim radom doprinosi napretku poduzeća Robin kao i razvoju našeg društva i okoline.

Ulaganjem u kompetentnost i modernizaciju te unaprjeđivanjem potencijala naših zaposlenika nastojimo stvoriti ugodnu i poticajnu radnu okolinu te tržištu pružiti jedinstvene i kvalitetne proizvode. Također, u Robin integrativnu radionicu uveli smo i ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom).

Robin integrativna radionica

Robin integrativna radionica provodi projekt ulaganja u nabavu novih tehnologija i opreme te izgradnju i širenje poslovnog prostora integrativne radionice. Projektom će se realizirati mogućnosti za nova zapošljavanja osoba s invaliditetom te zadržavanje postojećih radnih mjesta.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 450.000,00 EUR te se provodi od siječnja do listopada 2023. godine, a projekt financijski podupire Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje.

I Vi možete podržati Robin integrativnu radionicu!

Sklapanjem ugovora s Robin integrativnom radionicom osigurajte kvalitetne proizvode te time ispunite svoj dio obveze kvotnog zapošljavanja. Za više informacija kontaktirajte Dubravka Ščetara, voditelja Robin integrativne radionice.

Pogledajte galeriju proizvoda koje možete naručiti od Robin integrativne radionice, a koji su po uvijek povoljnim cijenama dostupni i u svim Robin trgovinama.

Rosi proizvodi