O nama

Robin d.o.o. je obiteljsko poduzeće iz Križevaca osnovano 2000. godine, s bogatom trgovačkom tradicijom još od 1988. godine. Temeljne djelatnosti poduzeća su maloprodaja, pekarstvo i prodaja građevinskog materijala.

Osnovno načelo kojim se vodimo u svakodnevnom poslovanju jest svojim kupcima osigurati široki asortiman robe po povoljnim cijenama koju će kupovati u ugodnom ambijentu, u svom susjedstvu. Uz to imamo snažnu težnju za uvođenje inovacija pa tako od 2012. u Križevcima odnosno 2017. godine u Koprivnici vodimo Robin Markete 0-24 koji su dobro prihvaćeni od kupaca i rade non stop.

Uz to, nudimo i uslugu dostave proizvoda iz Robin marketa. Naša najveća snaga jest preko dvjesto zaposlenika, koji rade u više od četrdeset i pet Robin trgovina u Koprivničko-križevačkoj županiji te Robin pekari u Križevcima.

Sukladno našoj odrednici rasta i razvoja, u svakom trenutku imamo potrebu za educiranim, kvalitetnim i marljivim radnicima. Najčešća zanimanja članova Robin tima su trgovac, vozač, pekar, slastičar i ekonomist.

Posao u Robinu