Dostava iz marketa

Potrebni su Vam kruh, mlijeko, piće ili neke druge kućanske potrepštine?

Nazovite nas i naručite košaricu potrebnih proizvoda koje će Vam u roku od sat vremena dostaviti naše ljubazne prodavačice!

Sve što trebate jest nazvati nas na 048/855-020 ili 099/2521-031 za dostavu na području Koprivnice, a 048/718-063 ili 099/5296-936 za dostavu na području Križevaca i javiti nam što Vam je sve potrebno.

Za pomoć pri narudžbi poslužite se našim online katalogom ponude proizvoda.

Svi proizvodi koje ste dodali na popis za kupnju ne moraju nužno biti dostupni u marketima u Koprivnici i Križevcima iz kojih vršimo dostavu te će Vam u telefonskom razgovoru naš tim ponuditi alternativno rješenje i sličan dostupan proizvod iz tražene kategorije.

Redovne i snižene cijene prikazane na online katalogu proizvoda nastojimo ažurirati na dnevnoj razini, ali ne odgovaramo za potencijalne sistemske pogreške. Nastavno na to, nakon što Robin dostavni tim prikupi sve proizvode za isporuku Vaše narudžbe, telefonski ćemo Vas nazvati, tražiti da se složite s potrebnim novčanim iznosom za željenu košaricu proizvoda. Možete platiti gotovinom ili karticom. Prihvaćamo ove kartice: Maestro, Mastercard, Erstecard, Visa, a uz Maestro plus za iznose iznad 300 kn moguće je plaćanje na do 6 mjesečnih rata.

Besplatna dostava naručenih proizvoda u vrijednosti iznad 200 kuna za područje grada Koprivnice i Križevaca (u krugu od 5 kilometara od centara gradova) vrši se od ponedjeljka do subote od 8 do 17h.

  • minimalna vrijednost narudžbe je 200 kn
  • mogućnost gotovinskog ili kartičnog plaćanja
  • ponedjeljak - subota od 8-17h
  • dostava se vrši u radijusu 5 km od centara Križevaca i Koprivnice

Zbog prevencije širenja korona virusa, naši dostavljači u svakom trenutku imaju maske i rukavice te dezinfekcijsko sredstvo. Zbog potencijalno većeg broja narudžbi, molimo Vas za strpljenje ukoliko će za dostavu biti potrebno i duže od ciljanih sat vremena. Također apeliramo da u svakom trenutku svi budemo odgovorni, kako bismo ostali zdravi, slijedimo upute Nacionalnog stožera civilne zaštite o minimalnom razmaku između osoba i ukoliko bilo tko ima simptome potencijalne bolesti neka ne izlaže onog drugog riziku.

Dostavu vršimo i na više katove zgrada.

Usluga dostave iz Robin marketa u Koprivnici je aktivna od ljeta 2017., a u Križevcima od 20. ožujka 2020. godine. O svim mogućim promjenama vezano uz ovu uslugu ažurno ćemo Vas obaviještavati na ovoj stranici.

Robin daje više!

Katalog proizvoda