7. Robin ljetno kino na Nemčiću!

U subotu, 29. lipnja otvaramo 7. Robin ljetno kino na Nemčiću!

7. Robin ljetno kino na Nemčiću održavat će se pet subota zaredom počevši od subote, 29. lipnja do subote, 27. srpnja. Svake subote, već od 16:30 h mališani mogu uživati u besplatnim napuhancima, sportsko-zabavnim igrama za cijelu obitelj, a uz nastupe lokalnih izvođača i projekcije animiranih filmova očekuju ih i druga iznenađenja. Na otvorenju će nastupati Plesni centar Ritam, 6. srpnja nastupit će Plesni studio Mali i Veliki, 13. srpnja pjevat će učenice prof. Ane Majdak, 20. srpnja očekuje vas koncert križevačkog dua Kids from the SKY, a zadnju subotu, 27. srpnja zabavljat će vas Klaun Zvekan.

Raspored događanja:

Subota, 29.6. 
20:00 Plesni centar Ritam / otvorenje kina
21:00 Kung Fu Panda 4 (animirani, sinkronizirano)

Subota, 6. 7.   
20:00 Plesni studio Mali i Veliki
21:00 Lassie 2: Nova pustolovina (obiteljski, sinkronizirano)

Subota, 13. 7. 
20:00 učenice prof. Ane Majdak – pjevanje/filmski songovi
21:00 Nevjerojatni Maksim (animirani, sinkronizirano)

Subota, 20. 7. 
20:00 Kids from the sky
21:00 Škola čarobnih životinja 2 (avantura, komedija, sinkronizirano)

Subota, 27. 7.  
20:00 nastup klauna Zvekana / zatvaranje kina
21:00 Pustolovine bubamare i crnog mačka (animirani, sinkronizirano)

Ovu već tradicionalnu manifestaciju organizira Pučko otvoreno učilište Križevci koje brine za sadržajnu realizaciju, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću te opremu za projiciranje filmova, za tehničku podršku kinu zadužena je udruga KVARK, a uz glavne sponzore kina Robin markete i Coca-Colu, u realizaciji projekta pomažu ostali prijatelji kina - Vindija, Filir, Ledo, Carlsberg, Podravka i Lasta.

Pozivamo vas da nam se pridružite svake subote na Nemčiću i da zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima uživate u raznim zabavnim sadržajima i kinu pod zvijezdama!

Pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem Robin ljetnom kinu na Nemčiću!