Otvoren novi Robin market R49 - u Zrinskom Topolovcu!

U kišnom, no stanardno dobrom raspoloženju i uz degustacije koje su razveselile brojne Robin kupce već prvog dana, s radom je krenula Robin trgovina 49 u Zrinskom Topolovcu (na adresi Zrinski Topolovac 274 B)!

Iznimno smo ponosni što se radi o prvom Robin marketu na području Bjelovarsko-bilogorske županije, koji će raditi svakodnevno od 6-21 sat, osim nedjeljom, blagdanom i praznikom kada je radno vrijeme od 7-18 sati.

U novom Robinu čeka Vas veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, svježeg kruha i peciva Robin pekare, svježeg mesa, svježeg voća i povrća te ostalog prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština.I u Zrinskom Topolovcu naše kolegice će svaki dan raditi popularne dnevno svježe sendviče već od 4,99 kuna!

Nedavno smo u Cirkveni otvorili dosad najveći Robin market, mogli bismo reći kako je i ovaj market novi iskorak u poslovanju poduzeća jer je prvi na prostoru Bjelovarsko-bilogorske županije, pa su tako sada Robin trgovine prisutne u čak tri županije! Novi Robin market prostire se na više od 90 metara kvadratnih te nudi bogat i raznovrstan asortiman proizvoda za svako kućanstvo.

- Već godinama kontinuirano radimo na otvaranju novih prodajnih mjesta te se trudimo da novi Robin marketi budu locirani u mjestima u kojima postoji potreba lokalnog stanovništva za trgovinom u kojoj će moći obaviti kvalitetnu i povoljnu kupovinu. Vjerujemo kako će Robin market na dobro znanoj lokaciji sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen i u Zrinskom Topolovcu i da će se svi naši kupci u njega rado i s razlogom vraćati – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Uz redovite dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, a posebno za nove vjerne kupce, pripremili smo nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda povodom otvorenja Robin trgovine 49 koje vrijede od 17. do 20. srpnja ili do isteka zaliha!

Svakako Vas pozivamo da, ako ste u mogućnosti, navratite u novi Robin market u Zrinskom Topolovcu!

Foto: prigorski.hr

#robindajevise