Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću dvije godine za redom donosi odličnu atmosferu, puno zabave i puno puno osmijeha svih posjetitelja ljetnog kina u Križevcima!

Dječji event otvorenja 2. ljetnog kina, nadmašio je sva očekivanja – skakali smo po dvorcima za skakanje, divovskim kraljevskim stolicama, igrali razne igre, crtali smo po licu i vježbali streljaštvo i ciljanje lukom i strijelom uz  Robina Hooda. 

Zahvaljujemo se Gradu Križevcima koji su uz organizaciju 2. Robin ljetnog kina na Nemčiću omogućili i korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću, Pučkom otvorenom učilištu Križevci za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, udruzi K.V.A.R.K na tehničkoj podršci, maskote.HR koje su svojim atrakcijama razveselile cijeli park i Gody koji nas je naučio raznim super zabavnim renesansnim igrama i svojom fotkaonicom omogućio bilježenje prekrasnih trenutaka – zauvijek! Jednako smo zahvalni i vjernim partnerima 2. Robin ljetnog kina – Ožujsko pivo, Hell energetski napitak/XiXo sokovi, Jamnica, Kviki i Vinarija Korenko. 

Hvala svim posjetiteljima koji su s nama bili na 2. Robin ljetnom kinu na Nemčiću, a mi jedva čekamo da se družimo i tijekom ovog ljeta, 2020. godine! 

Otvorenje 3. Robin ljetnog kina planirano je u nedjelju 28.6.2020. godine uz veliki dječji event i projekciju hit crtića, a održavalo bi se petkom (igrani film) i subotom (animirani film) sve do subote 1.8.2020. 

#robindajevise