Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću treću godinu za redom donijet će odličnu atmosferu, puno zabave i puno puno osmijeha svih posjetitelja ljetnog kina u Križevcima!

3. Robin ljetno kino na Nemčiću, otvorit će se projekcijom hit igranog filma Founder (priča o osnivaču McDonald's-a) u petak 17.7.2020. od 21:00 sat.

3. Robin ljetno kino na Nemčiću organizira Pučko otvoreno učilište Križevci i brine za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grada Križevci kao generalni pokrovitelj omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću i tehničku opremu za projiciranje filmova, tehnički kino podržava udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

Četiri vikenda za redom, petkom i subotom od 21:00 možete nam se priključite na Nemčiću i odgovorno uživati u besplatnim projekcima hit filmova i crtića.

Nadamo se da će epidemiološka situacija biti povoljna te da ćemo se oprezno i neometano moći družiti na Nemčiću.

Preporuke Pučkog otvorenog učilišta Križevci za ovogodišnje ljetno kino:

1. probajte doći 30-ak minuta ranije od najavljenih termina početaka projekcija kako se ne bi istovremenim dolaskom puno posjetitelja stvorila gužva. Uz to bitno je i da se može neometano vršiti evidenacija posjetitelja kina za info pultom. U međuvremenu uživajte u glazbi i atmosferi na Nemčiću.

2. dezinficirajte ruke s dezinficijensom pri samom dolasku na kino
 
3. imajte strpljenja i održavajte razmak prilikom naručivanja hrane i pića
 
4. dezinficirajte ruke nakon preuzimanja hrane i pića

5. ako imate povišenu temperaturu, kišete, kašljete ili slično, preskočite posjet ljetnom kinu kako bi pozitivno utjecali na zdravlje sugrađana te se ne bismo bespotrebno izlagali rizicima oboljenja

6. sjednite na stolice ili dekice koje su unaprijed postavljene na distancu od 1,5 metra i nemojte biti kreativni u njihovom pomicanju.
Na dekici preporučamo da sjednu osobe unutar obitelji ili one koje su u svakodnevnom kontaktu.
 
7. U slučaju kiše, najavljene projekcije se neće održati
 
8. boravite na svježem zraku, odgovorno se družite i uživajte u super filmovima pod križevačkim zvjezdanim nebom!
 
9. ako kino bude moralo biti otkazano zbog više sile i nepovoljnih epidemioloških uvjeta, želimo vam sigurno, zdravo i dugo toplo ljeto te da se u ljeto 2021. neometano zajednički družimo i veselimo na Nemčiću u velikom broju s veeeelikim dječjim eventom i drugim popratnim manifestacijama.

#uživajmoodgovorno

#robindajevise