Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću održali smo i 2022. godine, petu godinu zaredom i donijeli odličnu atmosferu, mnogo zabave i puno, puno osmijeha svim posjetiteljima ljetnog kina u Križevcima!

Jubilarno 5. Robin ljetno kino na Nemčiću održavalo se pet subota zaredom, počevši od 25. lipnja pa sve do 23. srpnja 2022. Već od 16:30 sati družili smo se na Nemčiću i uživali u besplatnim projekcijama hit crtića i filmova uz skakanje na besplatnim napuhancima, igrajući društvene igre te uživajući uz zabavni glazbeni sadržaj! 

Robin ljetno kino na Nemčiću organizirali su Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci koji brinu za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću, a tehnički kino podržava udruga K.V.A.R.K.. Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.
Od srca zahvaljujemo vjernim partnerima koji su nas podržali, a to su Coca-cola, Pan pivo, Violeta, Vindija, Ledo i Bobi.


Na 5. Robin ljetnom kinu na Nemčiću boravili smo na svježem zraku, družili se i uživali u super filmovima pod križevačkim zvjezdanim nebom! Pogledajte kako smo se zabavljali. :)

#robindajevise